Local SEO

Google My Business

Wanneer iemand de naam van uw kantoor Zoekt op Google, wordt de informatie van uw Google Mijn Bedrijf (GMB) record gebruikt om mensen te vertellen waar uw kantoor is, uw telefoonnummer, en nog veel meer. De twee belangrijkste records van Google voor zoekopdrachten naar uw bedrijf zijn over het algemeen uw GMB-vermelding en uw website, in die volgorde.

Google achterhaald automatisch de naam, het adres en het telefoonnummer van het merendeel van de ondernemingen. Wanneer er echter nieuwe bedrijven worden opgericht of wanneer deze bedrijven locaties toevoegen of wijzigen, is Google mogelijk gedurende een bepaalde periode niet op de hoogte van deze ontwikkelingen. Dan moet u Google hiervan op de hoogte stelt door uw GMB-record bij te werken. Als uw GMB-record al bestaat, moet u het claimen. Zo niet, dan moet u het aanmaken.

Review Signals

Online reviews zijn relevant voor advocaten die van oudsher hebben vertrouwd op mond-tot-mondreclame van vroegere klanten, strategische verwijzing partnerschappen van lokale accountants, onroerend goed of medische professionals, reclame of sponsoring, om nieuwe klanten te werven. Wist u dat klanten kijken naar online reviews, zelfs als ze zijn doorverwezen naar een advocaat of advocatenkantoor door iemand die ze kennen? Online reviews zijn nu bekend als de moderne mond-tot-mondreclame.

Buy Google 5 Star Reviews For Business | 图腾视界 TOTEM

Online reviews spelen een cruciale rol in de psychologie van de klant bij de beslissing om te kopen. Meer dan 90% van de klanten leest online reviews als onderdeel van hun shopping journey. Online reviews spelen niet alleen een rol bij online winkelen. Online reviews spelen dezelfde kritische rol wanneer een klant op zoek is naar een professionele dienstverlener, waaronder advocaten.

Off-Site Optimization

Off-page SEO (of “off-site SEO”) zijn stappen die worden genomen om uw SERP rankings te verbeteren door het nemen van acties buiten uw eigen website.

Off-page SEO tactieken draaien grotendeels rond backlink profiel van uw website, of de sites die terug linken naar de uwe. Het versterken van uw backlink profiel verbetert de perceptie van zoekmachines en gebruikers van de kwaliteit van de site.

What's the Difference Between On-Page and Off-Site SEO?

Het bouwen van backlinks is de kern van off-page SEO, omdat zoekmachines backlinks gebruiken als een indicatie van de kwaliteit van de site-inhoud. Het optimaliseren van uw backlink-profiel is een geweldige off-page manier om uw autoriteit en geloofwaardigheid in de ogen van Google te vergroten.

Wilt u een krachtige online aanwezigheid opbouwen voor mensen die bij hen in de buurt een advocatenkantoor zoeken? Contacteer ons dan!