SEO voor advocaten

Bij Law Leads ontmoeten juridische expertise en digitale vindbaarheid elkaar. Als advocaat begrijpt u het belang van specialisatie in uw vakgebied, en wij geloven dat hetzelfde geldt voor uw online aanwezigheid. Daarom is de samenwerking met een gespecialiseerd team dat beschikt over diepgaande kennis van zowel de wet als zoekmachine optimalisatie (SEO) cruciaal in het huidige competitieve landschap. 

Met onze bewezen staat van dienst in het optimaliseren van websites van advocatenkantoren, weten we hoe we uw praktijk strategisch positioneren, de online zichtbaarheid verbeteren en gekwalificeerde leads naar uw bedrijf leiden. 

Neem vandaag nog contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en wij vertellen u graag vrijblijvend hoe we uw advocatenkantoor duurzaam online helpen groeien. 

Waarom kiezen voor Law Leads

Law Leads helpt uw kantoor beter online gevonden te worden door een bewezen mix aan Google Optimalisatie technieken. Ons cliënteel bestaat uit zowel kleine lokale kantoren als grote kantoren met nationale faam met meer dan 100 advocaten.

Door onze niche specialisatie en team met grondige juridische kennis weten we hoe we feilloos uw visie kunnen overbrengen naar uw cliënten. Doordat wij met een groot aantal advocatenkantoren samenwerken hebben wij ook een bijzonder diepgaand inzicht in de juridische markt en hoe we mensen die nu een advocaat nodig hebben naar uw site kunnen leiden.

Hoe helpt wij uw kantoor met SEO

Doordat wij een full service SEO-dienst volledig in house hebben, kunnen wij vlot schakelen en snel kansen grijpen op vlak van Google-optimalisatie. U hoeft nooit lang te wachten op een antwoord en hebben de nodige kennis van zaken om uw kantoor te helpen schalen door uw doelgroep consistent en duurzaam te bereiken. 

Wij helpen advocatenkantoren om beter gevonden te worden door middel van:

  • Technische optimalisatie
  • Lokale SEO
  • Juridische SEO content

Technische optimalisatie

Wij richten ons op het verbeteren van de prestaties van uw webpagina en de gebruikerservaring, inclusief het optimaliseren van de pagina snelheid. Door de code van uw website te stroomlijnen, beeldformaten te optimaliseren en caching technieken te gebruiken, verbeteren we de laadtijd van uw pagina. Zo komt uw kantoor snel hoger in de Google rankings te staan.

Lokale SEO

Met onze expertise helpen wij uw online aanwezigheid te optimaliseren om lokale klanten te bereiken die juridische diensten nodig hebben. Door strategisch zoekwoordenonderzoek, inhoudsoptimalisatie en het opbouwen van citaten zorgen wij ervoor dat uw website hoger scoort in lokale zoekresultaten. Door het optimaliseren van uw Google Mijn Bedrijf vermelding en het opnemen van locatie-specifieke zoekwoorden maximaliseren wij uw zichtbaarheid voor potentiële klanten in uw doelgebied.

Juridische SEO content writing

Bij Law Leads blinken we uit in het schrijven van juridische SEO content voor blogs en landingspagina's. Ons deskundige team - bestaande uit SEO-professionals en voormalig advocaten en juristen - maakt geoptimaliseerde inhoud die uw zichtbaarheid verhoogt, organisch verkeer aantrekt en meer klanten naar uw advocatenkantoor leidt. Met strategisch zoekwoordenonderzoek en plaatsing zorgen we ervoor dat uw online aanwezigheid opvalt, waardoor u thought leadership in de juridische sector creëert en duurzaam cliënten aantrekt.

Heeft u nog vragen over wat wij voor uw kantoor kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@lawleads.be en wij helpen u graag snel verder.