Marketing voor advocaten door niche experts

Groei met marketing voor advocaten door experts

 

Law Leads is een no nonsense marketingbureau gerund door juristen & gespecialiseerd in marketing voor advocaten. Wij zorgen ervoor dat de website van uw kantoor een mooie plek verzilvert in de Google zoekresultaten en de juiste cliënten met u contact opnemen.

U hoeft ze enkel nog uit te nodigen op consultatie.

Wilt u weten wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend eerste gesprek & een gratis audit van uw website. Ontdek waarom meer dan 10 advocatenkantoren in Vlaanderen maandelijks vertrouwen op Law Leads.

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Verder op deze pagina leggen we alles in detail uit.

Waarom kiezen voor Law Leads?

 • Niche expertise: al onze marketeers hebben een juridische achtergrond (als advocaat of jurist) en begrijpen de unieke uitdagingen en kansen in de juridische sector. Deze expertise gebruiken we om aangepaste marketingstrategieën voor uw kantoor te ontwikkelen.
 • Exclusief advocatenkantoren: wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Dankzij onze unieke focus kunnen we trends in de sector voorblijven en effectief inspelen op de wensen van uw kantoor.
 • Resultaatgerichte aanpak: ons doel is om onze cliënten te helpen hun cliëntenbestand uit te breiden en hun online zichtbaarheid te vergroten. Daarbij gebruiken wij data-driven strategieën om ons succes te meten en te volgen, zodat onze cliënten de resultaten krijgen waar zij naar op zoek zijn.
 • Aangepaste strategieën: voor al onze cliënten ontwikkelen wij een persoonlijke aanpak. Onze online marketing voor advocaten is afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van het kantoor.
 • One stop oplossing: van webdesign en Google optimalisatie tot juridische blogs, wij bieden een breed scala aan marketingdiensten aan. Zo kunnen wij aan al uw marketingbehoeften voldoen. 
 • Sterke relaties: onze relaties met belangrijke spelers in de juridische sector, waaronder media en andere organisaties, helpen ons uw kantoor effectiever te marketen. 

Met ons als uw marketingpartner kunt u zich richten op uw praktijk terwijl wij zorgen voor al uw marketingbehoeften.

Joris van Huet
Joris van Huet
Read More
Tom en zijn team zijn fantastisch in SEO. Niet alleen houden ze zich aan strakke deadlines, maar ze bieden consequent waarde en spotten nieuwe kansen voor je.
Wali Sediqi
Wali Sediqi
Read More
Het was een enorme opluchting om Tom te leren kennen. Hij heeft met zijn juridische achtergrond ons geholpen met de realisatie van de teksten op onze website #kwaliteit
Previous
Next

3 belangrijke voordelen van online marketing voor advocaten

1. Betere cliëntenwerving en sterkere groei

Door uw online aanwezigheid te optimaliseren, bereikt u een breder publiek. Daardoor vinden meer mensen uw kantoor online en haalt u meer zaken binnen. Door de juiste online marketingstrategieën voor advocaten toe te passen, zet u uw kantoor op de kaart.

Of u nu uw bereik in de lokale markt wilt vergroten of cliënten in het hele land wilt bereiken, een sterke online aanwezigheid is een must.

Online marketing geeft u de mogelijkheid om uw expertise en kennis onder de aandacht te brengen. Zo kunt u sneller geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwen bij potentiële cliënten.

2. Meer geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële cliënten

Uw website is uw online visitekaartje en vaak ook de eerste indruk die u op een potentiële cliënt maakt. Wij ontwerpen voor uw kantoor een professionele website waar u trots op bent en die het speerpunt van uw online strategie wordt.

Een sterke online aanwezigheid helpt uw advocatenkantoor om een sterke positie ten opzichte van concurrenten te bewerkstelligen en u als de autoriteit op uw vakgebied te positioneren.

3. Verhoogde zichtbaarheid en naamsbekendheid

Een sterke online aanwezigheid is cruciaal voor advocaten die hun zichtbaarheid op Google willen vergroten en hun algemene naamsbekendheid willen vergroten. Door digitale platforms en tools te gebruiken, bereikt u een breder publiek en wordt u beter gevonden door potentiële cliënten die op zoek zijn naar juridische diensten.

Een goed ontworpen website die bovendien geoptimaliseerd is voor zoekmachineoptimalisatie en een slimme advertentiecampagne zullen uw kantoor helpen om op te vallen en uw naamsbekendheid in een overvolle markt te vergroten.

Online marketing voor Advocaten

Hoe wij online marketing voor advocaten aanpakken

 

Law Leads heeft de kennis en expertise in huis om aan al uw marketingbehoeften te voldoen, ongeacht de omvang van uw kantoor. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw juridische werk.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van webdesign tot het schrijven van juridische blogs. We nemen deze taken graag voor u uit handen.

1. Webdesign

Ons marketingbureau biedt eersteklas webdesigndiensten voor advocatenkantoren. Ons team van ervaren ontwerpers begrijpt de unieke uitdagingen van de advocatuur. Wij creëren professionele websites die het ideale visitekaartje voor uw kantoor vormen.

Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook snel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor Google.

Belangrijkste voordelen van onze webdesigns voor advocatenkantoren:

 • Aangepast design dat uw merk en waarden weerspiegelt.
 • Gebruiksvriendelijk en Google optimized.
 • Snel en technisch optimaal.
 • Professionele uitstraling.
 • Website onderhoud en ondersteunende diensten indien gewenst. 

Wij gaan graag met u in gesprek om uw exacte wensen te bespreken. Ook voor een eenmalige optimalisatie van uw bestaande website staan wij open.

 2. Google optimalisatie (SEO)

Ons marketingbureau biedt deskundige Google-optimalisatiediensten voor advocatenkantoren. Het is een centraal onderdeel van onze online marketing voor advocaten. Wij helpen u snel en effectief uw doelgroep te bereiken en meer verkeer naar uw website te genereren.

Ons team van juridische SEO-experts maakt gebruik van bewezen strategieën en technieken om de zichtbaarheid op Google te vergroten en meer bezoekers naar uw website te trekken.

We zijn ook gespecialiseerd in lokale SEO, wat cruciaal is voor advocatenkantoren die potentiële cliënten in de buurt willen bereiken. Dankzij onze SEO worden mensen in uw omgeving gemakkelijker gevonden, omdat uw kantoor boven andere kantoren in de zoekresultaten staat.

Belangrijkste voordelen van onze SEO-diensten:

 • beter vindbaar op Google;
 • meer bezoekers op uw site;
 • meer leads en cliënten;
 • meer zichtbaarheid in lokale zoekresultaten.

3. Google Ads

Law Leads helpt advocatenkantoren om het maximale rendement uit hun online advertenties te halen. Ons team creëert op maat gemaakte campagnes die snel en betaalbaar de gewenste doelgroep bereiken.

Of u nu een niche-advocaat bent, zoals een fiscaal advocaat, of een generalist, wij helpen u graag bij het opzetten van effectieve Google Ads-campagnes.

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van websiteverkeer, wij ontwerpen onze Google Ads-diensten om resultaten te behalen zoals:

 • uw doelgroep bereiken;
 • naamsbekendheid verhogen;
 • leads genereren;
 • meer website bezoekers aantrekken.

4. Blogs en contentmarketing

Een advocatenkantoor dat aan contentmarketing doet en een actief blog heeft, trekt veel meer potentiële cliënten aan. Als u naar de 10 grootste nieuwe kantoren sinds 2015 kijkt, zult u zien dat vrijwel elk kantoor regelmatig een blog plaatst en inzichtvolle artikelen online zet. Een juridisch blog voor contentmarketing is dan ook een speerpunt van onze online marketing voor advocaten.

Law Leads is het marketingbureau bij uitstek voor juridische blogs en content. Alle blogs die wij schrijven, worden gecontroleerd en geredigeerd door een voormalig advocaat of jurist. Zo kunt u er zeker van zijn dat het blog inhoudelijk juist is en op het niveau van uw kantoor is geschreven.

Tom Goemaere

Tom is een expert op het gebied van legal tech en staat klaar om u te helpen met al uw technische vragen. Hij zal een snelle en professionele website voor u maken waar u trots op kunt zijn. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de Google-optimalisatie van uw website en blogs. U kunt vertrouwen op zijn expertise om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid optimaal presteert.

Simon Steyaert

Simon is voormalig advocaat die zich heeft omgeschoold tot Google Ads expert. Hij runt met grote precisie de advertentiecampagnes van onze cliënten en verspilt daarbij geen euro advertentiebudget. Zijn
ervaring aan de balie zorgt er tevens voor dat al uw teksten juridisch op punt staan. Hij kent de regels rond reclame door advocaten als zijn eigen broekzak.

Bespreking van een op maat gemaakte aanpak voor elke cliënt

Elk advocatenkantoor is uniek. Het heeft zijn eigen expertise, doelgroep en doelstellingen. Of u nu lokaal een sterke positie wilt behouden of internationaal wilt groeien, wij zijn de ideale partner om u te ondersteunen.

Dankzij onze eigen juridische ervaring en ons uitgebreide netwerk van partners kunnen we uw kantoor ook helpen met contentcreatie en Google-optimalisatie in specifieke nichemarkten. We hebben al diverse kantoren bijgestaan die gespecialiseerd zijn in fiscaal recht, bouwrecht of ondernemingstrafrecht.

Contacteer ons

Wilt u graag meer weten over onze online marketing voor advocaten of een vrijblijvend gesprek over wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@lawleads.be of laat via bovenstaand formulier een bericht achter. Wij plannen graag een meeting met u in om uw wensen te bespreken. 

Vaak gestelde vragen over marketing voor advocaten

Uit ervaring weten we dat elk kantoor andere behoeften en doelstellingen heeft. Wij werken dan ook niet met standaardpakketten. Op basis van de concrete doelstellingen van elke cliënt ontwerpen wij een unieke marketingstrategie. De kost van deze strategie is afhankelijk van een hele reeks factoren, waaronder o.a. de agressiviteit van de strategie, de hoeveelheid nieuwe content, enzoverder.
We maken gezamenlijke afspraken over de kosten en garanderen 100% transparantie. We hebben zelf een grote hekel aan verdoken of bijkomende kosten. 

SEO en contentmarketing zijn zogenaamde “organische” marketingstrategieën. Afhankelijk van o.a. de leeftijd van de betrokken website kan het enkele weken tot zelfs maanden duren alvorens de nieuwe leads binnenstromen. We merken echter in de praktijk dat websites die meer dan ongeveer 2 jaar oud zijn al na één maand duidelijk beter presteren.
Online adverteren via Google Ads is een ander paar mouwen. Dit type marketing brengt immers zo goed als onmiddellijk resultaat op. Van zodra de advertentie wordt gepubliceerd kan deze in de Google zoekresultaten verschijnen en nieuwe websitebezoekers aantrekken.

Law Leads kan uw volledige marketingproject van A tot Z uitwerken. Indien u zich 100% wil focussen op uw core business, kan u al het marketingwerk aan ons overlaten.Echter, hoe meer input we van onze cliënten krijgen, hoe doelgerichter onze dienstverlening zal zijn. 
wij kunnen bijvoorbeeld op uw vraag voor zorgen dat u nieuwe cliënten aantrekt binnen een bepaald rechtsgebied of dat u bepaalde cliënten al dan niet over de vloer krijgt (denk bijvoorbeeld aan pro-deo cliënten of ondernemingen vs. particulieren).