Ons team

Maak kennis met onze partners

Tom Goemaere

Tom is met grote onderscheiding afgestudeerd als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Al tijdens zijn studies had hij een grote interesse in het samenspel van recht en technologie. Na zijn studies heeft hij zich gespecialiseerd in SEO en heeft hij op freelance basis Fortune 500 bedrijven zoals Dell, J&J en Amazon geholpen met op maat gemaakte SEO voor de Vlaamse en Nederlandse markt.

Al snel zag hij de kansen liggen voor advocatenkantoren in het Vlaamse en Nederlandse landschap die investeren in SEO. Door zijn SEO-ervaring en kennis van het recht te combineren, richtte hij in 2020 Law Leads op. Vandaag is Law Leads een sterk groeiend niche marketingkantoor dat meer dan 20 advocatenkantoren helpt om beter online gevonden te worden, meer cliënten aan te trekken en hun omzet te verhogen.


Simon Steyaert

Ook Simon werkte zijn studie Rechten af met grote onderscheiding aan de Universiteit Gent. Na zijn studies werkte hij drie jaar aan de Nederlandstalige Balie te Brussel. Tijdens zijn baliestage was Simon dagelijks in de rechtbank te vinden. Hij specialiseerde zich o.a. in het Strafrecht en het Medisch Aansprakelijkheidsrecht.

Maar de roep van het ondernemerschap was te sterk. Naast zijn praktijk als advocaat ontwikkelde Simon een interesse in de wereld van de digitale marketing en zette o.a. Google Ads campagnes op voor vrienden. Hij besloot dan ook om de advocatuur te verlaten en het team van LawLeads te vervoegen.

Robbe Goemaere

Robbe is afgestudeerd als accountant en houdt zich voornamelijk achter de schermen bezig met de cijfers van de vennootschap. Vanwege de sterke groei die Law Leads doormaakt en de samenwerking met meerdere advocatenkantoren die zich buiten België bevinden of een internationaal karakter hebben, is deze rol al snel uitgegroeid tot een fulltime positie binnen Law Leads.