About

ABOUT

HOME | ABOUT

Een team met unieke vaardigheden.

Er zijn talloze SEO-kantoren. De meeste doen van alles wat. Wij niet. Wij doen SEO voor advocaten en doen het beter dan wie ook. In de Benelux vindt u geen SEO-team dat zo gespecialiseerd is in recht als wij dat zijn.

U bent gespecialiseerd voor een reden, wij ook. Voor belangrijke rechtszaken spreekt u een specialist aan. Waarom zou dat voor SEO voor uw kantoor anders zijn?
U heeft iemand nodig die bereikbaar en transparant is. Wij nemen uw zaak even serieus als uzelf. Bij Law Leads is uw succes ons succes.

Wij nemen uw ROI serieus. Er is geen SEO-bedrijf dat zulke hoge eisen aan zichzelf stelt als wij. Voor het schrijven van juridische content vereisen wij minimaal een masterdiploma rechten. Wij nemen geen onnodige risico’s en streven naar duurzame groei.

Maak kennis met ons kernteam.

Tom

Founder
Liefhebber van alles legal tech en jurist van opleiding. Tom heeft jaren ervaring in SEO en copywriting met cliënten van Nescafé tot scheepswerven. Nu gespecialiseerd in advocatenkantoren. Stuur me gerust een e-mail op tom@lawleads.be

Screenshot 2021-08-22 01.18.46


Robbe

On Page SEO Lead
Robbe is een fulltime schrijver, corrector en woordensmid. Bij Law Leads is hij degene die elke tekst extra kritisch bekijkt en deze verder optimaliseert.
Robbe zorgt ervoor dat elke tekst makkelijk gevonden wordt door Google én potentiële cliënten.

Subscribe Our Newsletter

    Meer en beter cliënten?

    Krijg onze GRATIS advocaten marketing E-books en tips