About

OVER ONS

HOME | Over Law Leads

Een team met unieke vaardigheden.

Er zijn talloze marketingkantoren. De meeste doen van alles wat. Wij niet. Wij doen marketing voor advocaten en zijn gespecialiseerder dan wie ook. In de Benelux vindt u geen team dat zo een focus heeft op de advocatuur als wij.

U bent gespecialiseerd voor een reden, wij ook. Voor belangrijke rechtszaken spreekt u een specialist aan. Waarom zou dat voor de marketing voor uw kantoor anders zijn?

U heeft iemand nodig die bereikbaar en transparant is. Wij nemen uw kantoor even serieus als uzelf. Bij Law Leads is uw succes ons succes.

Maak kennis met ons kernteam.

Tom

Founder
Liefhebber van alles legal tech en jurist van opleiding. Tom heeft jaren ervaring in SEO en copywriting. Hij heeft zich gespecialiseerd in technische SEO voor advocatenkantoren. Stuur me gerust een e-mail op tom@lawleads.be


Robbe

On Page SEO Lead
Robbe is een fulltime schrijver, corrector en woordensmid. Bij Law Leads is hij degene die elke tekst extra kritisch bekijkt en deze verder optimaliseert.
Robbe zorgt ervoor dat elke tekst makkelijk gevonden wordt door Google én potentiële cliënten.

Simon

SEA-specialist
Simon is een voormalig Advocaat die zich gespecialiseerd heeft in Google Ads voor advocaten. Hij zorgt ervoor dat je Google Ads niet alleen resultaten opleveren, maar ook een stuk goedkoper zijn per click!