Juridische SEO content

SEO zorgt ervoor dat uw kantoor hoog in de zoekresultaten te vinden is wanneer iemand zoekt op het internet naar een advocaat. Omdat 92% van de mensen die op zoek is naar een advocaat eerst op het internet kijkt is dit noodzakelijk om nieuwe cliënten aan te trekken. Zowel voor beginnende kantoren als gevestigde waardes is dit de beste manier om uw advocatenkantoor duurzaam te doen groeien.

Zoekwoorden onderzoek

De woorden en zinnen waar uw publiek naar zoekt zijn van cruciaal belang. Door de juiste trefwoorden te vinden, ze te begrijpen en ze op uw website te gebruiken, kunt u honderden cliënten per jaar extra krijgen.

Keyword Research – U richten op dezelfde zoekwoorden als iedereen is niet genoeg. Wij kijken diep in de miljoenen zoekopdrachten van Google voor de zogenaamde “Golden Nugget keywords,” dat zijn de woorden & zinnen die de hoogste kans op conversie bieden. Dit zijn dan de zoekwoorden die u cliënten gaan opleveren die uw concurrentie laat liggen.

Keyword Funneling – We gebruiken de funnelbenadering voor zoekwoorden om elk woord, woordgroepen en zinnen te groeperen. Wij gaan niet enkel proberen ranken op de term ¨Echtscheiding¨ maar ook op bijvoorbeeld ¨Gemeenschappelijke rekening opzeggen¨. Een standaard SEO bureau heeft weinig inzicht in de juridische details van een echtscheiding en waar een cliënt naar zoekt als hij in een echtscheiding zit, welke vorm van echtscheiding, van advocaat wil veranderen of deze uiteindelijk toch niet wil doorzetten.

Keyword Mapping – Wij kijken naar uw website en bepalen welke zoekwoorden het beste zijn om te targeten voor verschillende pagina’s op uw sites en inhoud. Dit stelt ons in staat om de intentie te differentiëren en de focus van uw klant te vernauwen, zo vinden ze wat ze willen op uw webpagina’s.

Keyword Tracking – Zoekwoorden veranderen met het seizoen, met de week en zelf met de dag. Wij volgen dit op, en spelen direct in wanneer bepaalde zoektermen populair worden. Een actueel voorbeeld hiervan is ¨Corona samenwonenden¨. Dit is een zoekwoord die van 0 searches naar duizenden per maand is gegaan. Allemaal potentiële cliënten voor uw zaak.

Professionele Juridische Teksten

Law Leads is het nichekantoor voor de content marketing en SEO voor advocaten. Ons team van juristen en copywriters heeft een uitgebreide kennis en ervaring qua het schrijven van inhoud voor juridische websites, juridische blogs en juridische portalen.

De synergie tussen onze gebieden van expertise en ervaring betekenen dat we uniek gepositioneerd zijn om inhoud te schrijven die niet alleen leads aantrekt, maar helpt leads om te zetten in nieuwe cliënten.

We kunnen voor uw advocatenkantoor zowel interessante blogs schrijven en converterende diensten pagina’s. We zorgen ervoor dat uw vindbaarheid beter wordt en u meer bezoekers op uw website krijgt.

Wij weten dat het doel van content op uw website meer is dan het aantrekken van bezoekers. U wilt deze omzetten in betalende cliënten. Dit doen wij door middel van bewezen copywriting principes en teksten die uw autoriteit ten opzichte van uw doelpubliek online opbouwt.

Conversies

Every aspect of marketing is entirely useless unless it produces conversions.

Jeremy Smith

Zoals onze naam al enigszins doet vermoeden proberen wij uw advocatenkantoor leads te geven door het gebruik van content marketing. Leads zijn mensen die vergaande interesse tonen in uw diensten.

Wij ontwikkelen contentstrategieën die de zichtbaarheid van uw advocatenkantoor vergroten, uw reputatie opbouwen, de eerste plaats in de zoekresultaten proberen te behalen en leads van hoge kwaliteit genereren.

Deze strategieën bereiken hun doel wanneer ze deze leads omzetten in cliënten die u meer inkomsten opleveren. Dit doen we door gebruik te maken van bewezen copywriting strategieën. We kunnen voor u funnels ontwerpen, een email campagne opzetten, direct response marketing doen, en ga maar door! Heeft u al een website met een blog? Dan kunnen we deze ook onderhanden nemen en verbeteren zodat u meer uit uw huidige online bezoekers haalt!

Heeft u interesse in onze SEO diensten of zit u met vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier!