Search Engine Advertising Voor Advocatenkantoren

Naast het gebruik van een e-maillijst, is digitaal adverteren een van de meest gebruikte manieren om uw rechtspraktijk te laten groeien. Google Ads is koning in het online zoekadvertentiespel. Het bedrijf heeft een bijna monopoliepositie qua organische zoekresultaten met 86,3% ten opzichte van Bings 6,8%. In de totale digitale advertentiemarkt is Google goed voor 29,4% van alle advertenties die u online ziet.

The Dominance of Google and Facebook in One Chart

Het voordeel van betaalde online reclame (PPC – Pay Per Click) is dat uw bedrijf in staat is om leads snel aan te trekken en u elk geografisch gebied dat u wenst te dekken met advertenties, en zo geïnteresseerde mensen rechtstreeks naar uw website sturen.

In de loop der jaren hebben we de beste manieren geleerd om advocatenkantoor PPC-campagnes te optimaliseren.

Waarschijnlijk bent u op zoek naar manieren om uw kantoor beter te verbinden met mensen online, die nood hebben aan uw juridische diensten, en u overweegt Google AdWords. Het is mogelijk dat dit de eerste maal is dat u in contact komt met Adwords, of dat u al een campagne hebt die toch niet het resultaat heeft dat u had gehoopt.

Google AdWords is zowel zeer winstgevend, als lastig wanneer u een beginner bent zonder een goed stappenplan. Google Adwords voor advocaten is effectief en betaalbaar. Online advertenties plaatsen uw website voor de ogen van de juiste mensen en helpen u om meer nieuwe cliënten aan te trekken. Wat wij vaak zien is dat deze nieuwe zakelijke relaties jaren doorgaan en vele malen meer opbrengen dan het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag in advertenties.

How to export or retrieve Google Adwords data displayed in the main  chart/graph? - Stack Overflow

Ons Google AdWords-gecertificeerde team levert effectieve en betaalbare advertentie services die het ontwerp, de installatie, het onderhoud en de optimalisatie van een betaalde online reclamecampagnes.

LinkedIn Ads

LinkedIn is niet alleen om te netwerken. Voor advocaten is het ook een platform voor marketing van uw kantoor. Advocaten zouden op zijn minst moeten overwegen om eens te kijken naar de advertentiemogelijkheden van LinkedIn voor kleine bedrijven.

How Much Do LinkedIn Ads Cost? A LinkedIn Ad Pricing Guide - Speedwork

Afhankelijk van welk type van recht u beoefent, zijn veel advocatenkantoren een beetje zoals makelaars waar ze het duidelijke nadeel hebben dat ze een grote draaideur hebben als het op hun klantenbestand aankomt. Zodra een zaak voorbij is, gaat de cliënt weg (althans voor een tijdje), en moeten ze op zoek naar een andere. Door LinkedIn Ads te gebruiken werven we (professionele) klanten voor uw kantoor, en bouwen we duurzame relaties die ervoor zorgen dat jij de eerste blijft die ze bellen voor nieuwe zaken.

Bing Ads

Het kopen van uw advertenties op Bing (en Yahoo) kan een goede deal zijn voor uw bedrijf omdat de CPC (kosten per klik) tot 70% lager is voor exact hetzelfde zoekwoord. De advertenties staan ook 40 tekens toe in de advertentietitels, vergeleken met Adwords dat slechts 25 tekens toelaat.

Bing Ads Campaigns Performance Report | Rank Ranger

Het gebruik van Bing Ads als advocaat heeft ook enkele nadelen. Als u probeert om jongere mensen te bereiken is het jonge publiek van Bing misschien te klein. Slechts 11% van de gebruikers van de zoekmachine zijn tussen de 18 en 24 jaar oud. Echter, als u geïnteresseerd bent in een meer professioneel publiek van 45-54-jarigen, dan is Bing misschien wel iets voor u. Zij vormen 20% van de gebruikers van de zoekmachine. Dit is een meer welvarende publiek, met vaak meer winstgevende juridische zaken zoals echtscheidingen en zakelijke geschillen. In combinatie met de veel lagere kosten per klik (CPC) Bing advertenties voor advocaten, zou dit een vergeten schat kunnen zijn voor uw kantoor.

Heeft uw kantoor nood aan een goede advertising strategie? Wij helpen u graag, contacteer ons nu!