Online marketing voor advocaten – Law Leads helpt u groeien

Online marketing voor advocaten - Law Leads helpt u groeien

U en uw collega´s hebben het waarschijnlijk al gemerkt. Het vinden van een advocaat begint bij steeds meer mensen met een online zoekopdracht.  

Ongeacht of uw kantoor dit jaar begonnen is of dat u al 30 jaar een gevestigde naam in de juridische wereld bent, als u wilt groeien dan is online aanwezigheid essentieel.  

Effectieve online marketing voor advocaten is cruciaal om meer cliënten aan te trekken en het maximale rendement uit uw tijd te halen. 

Law Leads is uw ideale partner voor online marketing voor advocaten in België en Nederland. Wij zijn een gespecialiseerd kantoor dat zich volledig op de juridische sector heeft toegelegd. Wij combineren onze jarenlange ervaring in legal marketing met onze eigen extensieve kennis van het recht en praktische ervaring in de advocatuur.

Wilt u weten wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@lawleads.be of via het onderstaande formulier. Hieronder leest u meer over online marketing voor advocaten en onze diensten.  

Waarom kiezen voor Law Leads?

 • Expertise: al onze marketeers hebben een juridische achtergrond (als advocaat of als jurist) en begrijpen de unieke uitdagingen en kansen in de juridische sector. Deze expertise gebruiken we om aangepaste marketingstrategieën voor uw kantoor te ontwikkelen.
 • Focus op advocatenkantoren: wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Dankzij onze unieke focus kunnen we trends in de sector voorblijven en effectief inspelen op de wensen van uw kantoor.
 • Resultaatgerichte aanpak: ons doel is om onze cliënten te helpen hun cliëntenbestand uit te breiden en hun online zichtbaarheid te vergroten. Daarbij gebruiken wij data-driven strategieën om ons succes te meten en te volgen, zodat onze cliënten de resultaten krijgen waar zij naar op zoek zijn.
 • Aangepaste strategieën: voor al onze cliënten ontwikkelen wij een persoonlijke aanpak. Onze online marketing voor advocaten is afgestemd op de specifieke behoeften en de doelstellingen van het kantoor.
 • One stop oplossing: van webdesign en Google optimalisatie tot juridische blogs, wij bieden een breed scala aan marketingdiensten aan. Zo kunnen wij aan al uw marketingbehoeften voldoen. 
 • Sterke relaties: onze relaties met belangrijke spelers in de juridische sector, waaronder media en andere organisaties, helpen ons jouw kantoor effectiever te marketen.  

Met ons als uw marketingpartner kunt u zich richten op uw praktijk terwijl wij instaan voor al uw marketing.

3 belangrijke voordelen van online marketing voor advocaten

1. Betere cliëntenwerving en sterkere groei

Door uw online aanwezigheid te optimaliseren, bereikt u een breder publiek. Daardoor vinden meer mensen online uw kantoor en haalt u meer zaken binnen. Door de juiste online marketingstrategieën voor advocaten toe te passen, zet u uw kantoor op de kaart.  

Of u nu uw bereik in de lokale markt wilt vergroten of cliënten in het hele land wilt bereiken, een sterke online aanwezigheid hebben is een must. 

Online marketing geeft u de mogelijkheid om uw expertise en kennis onder de aandacht te brengen. Zo kunt u sneller bij potentiële cliënten geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwen. 

2. Meer geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële cliënten

Uw website is uw online visitekaartje en vaak ook de eerste indruk die u op een potentiële cliënt maakt. Wij ontwerpen voor uw kantoor een professionele website waar u trots op bent en het speerpunt van uw online strategie wordt.  

Een sterke online aanwezigheid helpt uw advocatenkantoor om een sterke positionering ten opzichte van concurrenten te bewerkstelligen en u als de autoriteit op uw vakgebied te positioneren. 

3. Verhoogde zichtbaarheid en naamsbekendheid

Een sterke online aanwezigheid is cruciaal voor advocaten, die hun zichtbaarheid op Google en hun algemene naamsbekendheid willen vergroten. Door digitale platforms en tools te gebruiken, bereikt u een breder publiek en wordt u beter gevonden door potentiële cliënten, die op zoek zijn naar juridische diensten. 

Een goed ontworpen website die bovendien geoptimaliseerd is voor zoekmachine optimalisatie en een slimme advertentiecampagne zullen uw kantoor helpen om op te vallen en uw naamsbekendheid in een overvolle markt te vergroten.

 

Online marketing voor Advocaten

Hoe wij online marketing voor advocaten aanpakken

Voor optimalisatie
Na optimalisatie

Law Leads heeft de kennis en de expertise in huis om alle marketingbehoeften van uw kantoor – ongeacht de omvang – over te nemen. Zo kunt u zich volop toespitsen op uw juridische werk.  

Van webdesign tot juridische bloggen, wij doen dit graag voor u. 

1. Webdesign

Ons marketingbureau biedt eersteklas webdesigndiensten voor advocatenkantoren. Ons team van ervaren ontwerpers begrijpt de unieke uitdagingen van de advocatuur. Wij creëren professionele websites, die het ideale visitekaartje voor uw kantoor zijn.  

Onze websites zijn naast visueel aantrekkelijk ook snel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor Google. 

Belangrijkste voordelen van onze webdesigns voor advocatenkantoren:

 • Aangepast design dat uw merk en waarden weerspiegelt.
 • Gebruiksvriendelijk en Google optimized.
 • Snel en technisch optimaal.
 • Professionele uitstraling.
 • Website onderhoud en ondersteunende diensten indien gewenst. 

Wij gaan graag met u in gesprek om uw exacte wensen te bespreken. Ook voor een eenmalige optimalisatie van uw bestaande website staan wij open.

 2. Google optimalisatie (SEO)

Ons marketingbureau biedt deskundige Google optimalisatiediensten voor advocatenkantoren. Het is een centraal onderdeel van onze online marketing voor advocaten. Wij helpen u snel en effectief uw doelgroep te bereiken en ook op uw website te krijgen.

Ons team van juridische seo-experts gebruikt bewezen strategieën en technieken om de zichtbaarheid op Google te vergroten en meer bezoekers naar de website te trekken. 

We zijn ook gespecialiseerd in lokale seo, wat cruciaal is voor advocatenkantoren die potentiële cliënten in de buurt willen bereiken. Door onze seo vinden mensen in de buurt u eenvoudiger omdat u boven andere kantoren in de zoekresultaten staat.

Belangrijkste voordelen van onze seo-diensten:

 • beter vindbaar op Google;
 • meer bezoekers op uw site;
 • meer leads en cliënten;
 • meer zichtbaarheid in lokale zoekresultaten.

3. Google Ads

Law Leads helpt advocatenkantoren de impact van hun online reclame te maximaliseren. Ons team creëert op maat gemaakte campagnes, die de gewenste doelgroep snel en betaalbaar bereiken. 

Ongeacht of u een nicheadvocaat in bijvoorbeeld fiscaal recht bent of een generalist, wij helpen u graag effectieve Google Ads op poten te zetten.  

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van websiteverkeer, wij ontwerpen onze Google Ads diensten om resultaten te leveren zoals:

 • uw doelgroep bereiken;
 • naamsbekendheid verhogen;
 • leads genereren;
 • meer website bezoekers aantrekken.

4. Blogs en contentmarketing

Een advocatenkantoor dat aan contentmarketing doet en een actief blog heeft, trekt veel meer potentiële cliënten aan. Als u eens de 10 grootste nieuwe kantoren sinds 2015 bekijkt, dan zult u zien dat vrijwel ieder kantoor regelmatig een blog plaatst en inzichtvolle artikelen online zet. Een juridisch blog voor contentmarketing is dan ook een speerpunt van onze online marketing voor advocaten. 

Law Leads is het marketingbureau bij uitstek voor juridische blogs en content. Alle blogs, die wij schrijven, worden gecontroleerd en geproofread door een voormalig advocaat of jurist. Zo kunt u er zeker van zijn dat het blog inhoudelijk juist is en op het niveau van uw kantoor is geschreven.

Tom Goemaere

Tom is expert legal tech en helpt u met al uw technische vragen. Hij maakt voor u een snelle, professionele website waar u trots op kunt zijn. Daarnaast doet hij ook de Google Optimalisatie van uw site en blogs.

Simon Steyaert

Simon is voormalig advocaat en heeft de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat al uw teksten juridisch op punt staan en doet uw online Ads. Hij kent de regels rond reclame door advocaten als zijn eigen broekzak.

Bespreking van een op maat gemaakte aanpak voor elke cliënt

Elk advocatenkantoor is weer anders. U heeft andere expertises in huis, andere doelgroepen en andere doelstellingen. Ongeacht of u lokaal een vaste waarde wilt worden/blijven of over de landsgrenzen heen wilt groeien, wij zijn de ideale partner om u hierbij te helpen. 

Dankzij onze eigen ervaring met het recht en ons sterk netwerk van partners kunnen wij uw kantoor eveneens helpen met content en Google optimalisatie voor nichemarkten. Zo helpen wij diverse kantoren die zich exclusief met fiscaal recht, bouwrecht of het ondernemingstrafrecht bezighouden.

Contacteer ons

Wilt u graag meer weten over onze online marketing voor advocaten of een vrijblijvend gesprek over wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@lawleads.be of laat via bovenstaand formulier een bericht achter. Wij plannen graag een meeting met u in om uw wensen te bespreken.