Online marketing voor advocatenkantoren – Nederland en België

Een expert in advocaten marketing nodig?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

Online marketingbureau voor advocaten

Vandaag hebben consumenten alle informatie dat ze nodig hebben aan hun vingertoppen. Mond-op-mond reclame wordt steeds minder belangrijk. Het internet wordt gebruikt om zo goed als elke aankoop of dienst te onderzoeken. Ondernemingen moeten daarom een online marketing strategie uitwerken. Je hebt een website nodig, sociale media en online-advertenties. 

Voor geruime tijd is dit niet het geval geweest voor de juridische sector. Advocatenkantoren en advocaten hebben relatief traag de transitie gemaakt van offline naar online marketing. Er zijn ook veel advocatenkantoren die sterk investeren in online marketing, maar door allerlei factoren niet voldoende resultaat zien. 

Onderzoek toont aan dat in België en Nederland maar liefst 63% geen of een verlieslatende online marketing strategie heeft. 

Online marketing kan elke onderneming helpen om meer cliënten en omzet binnen te halen. De echte uitdaging ligt erin om de expertise, middelen en partners te vinden om er mee te beginnen. 

De meeste advocaten werken al bijna onmenselijke uren. Juridisch werk neemt het grootste deel van je tijd in beslag. Daardoor is het moeilijk om je op marketing toe te leggen. Om het maximale resultaat uit je marketing budget en tijd te halen is daarom nuttig om met experten van een marketing bureau samen te werken die weet wat een advocatenkantoor nodig heeft om te groeien. 

Law Leads is een online marketing bureau voor advocaten die zich volledig heeft toegelegd op de juridische sector. Door onze doorgedreven specialisatie en de keuze om enkel advocatenkantoren te helpen is niemand zo gespecialiseerd in juridische marketing als wij in de Benelux.

Advocatenkantoor online marketing services

Wanneer kantoor voor het eerst kijkt welke online marketing mogelijkheden er zijn, kan dit overweldigend zijn. Bij Law Leads vinden we het belangrijk dat je weet wat we doen, en waarom we dit doen. We leggen stap voor stap uit welke marketing methode we gebruiken en waarom we kiezen om deze te gebruiken voor jouw kantoor. Onze specialisten in advocatenkantoren marketing werken elke strategie uit op basis van uw kantoor en uw doelen. Hier is wat Law Leads doet qua online marketing voor advocatenkantoren:

SEO

Bij ons begint elke marketing aanpak bij SEO. We zorgen ervoor dat je website en content geoptimaliseerd is om gevonden te worden door Google. Daar pluk je jaren lang de vruchten van.

Web design

Een goede online marketing strategie begint bij een goede website voor je advocatenkantoor. Wij zorgen voor een site die bezoekers omzet in cliënten en als online uithangbord voor je kantoor dient.

SEA

Search Engine Marketing zorgt ervoor dat je snel nieuwe leads en bezoekers krijgt op je website door te adverteren op Google. Onze in house experts zorgen voor Ads die de beste resultaten leveren.

Content

Krachtige content op je website is essentieel voor SEO en marketing succes. Onze online marketing voor advocatenkantoren zorgt voor content op je landing pagina's en blogs die bezoekers aantrekken en tot betalende cliënten maakt.

Waarom Law Leads kiezen als online marketing partner voor je advocatenkantoor

Wij snappen hoe zwaar de concurrentie voor advocaten om cliënten kan zijn in de advocatuur. Hoe lang de dagen op het kantoor zijn en hoe veel non billable hours je moet doen. Daarom willen wij dat jouw kantoor succesvol is. Onze online marketing voor advocaten experts weten exact wat te doen staat. Wij creëren samen met je een effectief marketingplan die op maat is van jouw kantoor en je specialisatie. Onze unieke, op maat gemaakte aanpak helpt dat ons advocaten marketingbureau voor 

Wij weten de deontologische regels qua reclame voeren in de juridische sector van binnen en van buiten. Zo kunt u met een gerust hart uw marketing uitbesteden.

Gefocust op de cliënt

Wij nemen de tijd om zoveel mogelijk over u en uw kantoor te weten te komen om uw doelstellingen en aanpak te begrijpen. Wij doen alles op een persoonlijke manier.

Specialist voor advocaten

We weten wat werkt voor advocatenkantoren omdat we dit dag in dag uit doen. Zo helpen wij u het maximum uit uw marketing te halen.

Transparant

Wij geven je zoveel mogelijk inzicht in wat we doen, wat we gaan doen en wat we hebben gedaan. Dit doen we met real-time cijfers en statistieken.

Resultaatgericht

We richten ons op resultaat en voor advocatenkantoren zijn dat meer en beter betalende cliënten. Wij zorgen voor een sterke ROI.

Altijd op tijd

Wanneer we een deadline beloven, dan halen we die ook. Geen smoesjes.