Juridische Teksten en blogs

Law Leads koppelt een sterke juridische achtergrond met moderne marketing inzichten om jouw advocatenkantoor beter zichtbaar te maken online en bezoekers daadwerkelijk te converteren in cliënten. 

Wij zijn uniek in België. Geen enkel SEO bureau is zo gespecialiseerd in de juridische niche als het onze. Wij zijn geen van-alles-wat marketing onderneming, Law Leads doet alleen advocatenkantoren. Ons team heeft juristen (L.l.m & mr. magna cum laude) die elke tekst mee opstellen. Daarom kun je met een gerust hart je website teksten uitbesteden zonder dat er fouten insluipen.

Law Leads schrijft juridische teksten zoals blogs of blawgs, persberichten, en de content van de website van jouw advocatenkantoor. Wij schrijven deze met oog voor uw cliënten, zodat zij begrijpen wat er staat zonder dat ze thuis hoeven te zijn in juridisch jargon. 

We zorgen er niet alleen voor dat je teksten mooi geschreven worden. Elke tekst die we schrijven is geoptimaliseerd om gevonden te worden op Google door middel van SEO. Daarnaast passen we ook de principes van copywriting toe. Daardoor blijven je bezoekers niet gewoon bezoekers, maar worden ze cliënten. 

Juridische blogs en blawgs

Heeft jouw advocatenkantoor al een blog? Zo niet dan mis je elke dag opnieuw cliënten die je bloggende concullega´s wel binnenhalen!  Blogs verhogen de vindbaar in Google en zijn een krachtige manier om gratis te adverteren. Wij zijn gespecialiseerd in vindbare en converterende blogs voor advocatenkantoren te schrijven! 

Artikelen voor je advocatenkantoor

Is een blog niet voldoende? Dan kunnen we ook uitgebreide artikelen voor jou en je kantoor schrijven. Ongeacht als het gaat om online of offline communicatie, Law Leads heeft de ervaring en kennis om deze artikelen voor jou te schrijven. 

Webteksten over je diensten

Word je niet genoeg gevonden online? Wij schrijven webteksten over je diensten en je kantoor waardoor je wel wordt gevonden! Law Leads heeft de SEO ervaring in huis om jouw veel beter gevonden te laten worden online en je kantoor te helpen groeien! 

Interviews 

Wil je een uniek inzicht in je kantoor geven? Wij kunnen interviews met je afnemen, met cliënten of met collega´s die jouw kantoor positief in de kijker zet. Hierna optimaliseren we deze tekst om beter gevonden te worden. 

Overige Teksten

Wil je andere teksten door ons laten schrijven? Geen probleem! Van nieuwsbrieven en email funnels tot persberichten en social mediaposts, onze copywriters weten er wel raad mee! 

Ook als je al een blog of bestaande website teksten hebt kunnen wij je helpen! We kunnen de teksten herschrijven en optimaliseren om beter gevonden te worden op Google, of je kunt het verdere verloop van je blog aan ons uitbesteden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of als je inlichtingen wilt!

Over ons

Onze schrijvers van juridische teksten hebben allemaal een sterke rechtenachtergrond. Sterker nog, het team dat aan de tekst voor jouw advocatenkantoor zal werken heeft minimum een grote onderscheiding als master in de rechten. 

Zo kun je op beide oren slapen dat de blog berichten, seo teksten, artikelen, enz. niet enkel vlot lezen en op Google gevonden worden, maar ook volledig juridisch correct zijn. 

Een we-doen-van-alles-wat SEO kantoor of een gewone freelancer zonder specialisatie kan onmogelijk consistent kennis en inzicht opbouwen in deze sector als zij dit, maar occasioneel doen. Laat staan wetswijzigingen begrijpen en de kansen grijpen die deze voor uw kantoor meebrengen.

Komt er bijvoorbeeld een nieuwe wet rond de vennootschapsbelasting? Law Leads schrijft voor jouw advocatenkantoor een helder artikel gericht op ondernemers die makkelijk te vinden is online. Zo krijg je meer en nieuwe bezoekers op jouw website die nieuwe leads en cliënten worden wat je kantoor helpt groeien. 

Wil je niet meer omkijken naar de blogs die op je website verschijnen? Geen tijd om je bezig te houden met zichtbaarder te worden online en een contentstrategie uit te werken? Wij zorgen er voor dat je beter gevonden wordt dan je collega! 

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen en voor een vrijblijvende offerte!