Oud Home

Het elite SEO kantoor voor advocaten in België en Nederland.

U bent gespecialiseerd voor een reden, wij ook.

On-Page SEO

Wij maken uw site razendsnel. We zorgen ervoor dat uw metadata in orde is. We lossen alle mogelijke index issues op.

Search Engine Advertising

Winstgevende Google Ads, LinkedIn Ads en Bing Ads. Advocaten zijn aan speciale reclame regels onderworpen. Wij kennen ze. Een niet-gespecialiseerd SEO kantoor niet.

SEO Content writing

Rank op Google voor winstgevende keywords. Blogposts geschreven door juristen en SEO experts.

Local SEO

Wij helpen u uw lokale competitie te domineren.

Wat wij u beloven

U hoeft nooit te wachten op een antwoord of update.

Uw cliënten verwachten dat u makkelijk te bereiken bent. De onze ook. Wij antwoorden altijd vlot op uw e-mails of telefoons, ook op zondagen. Wij geven ook spontane op maat gemaakte updates over wat wij voor u doen.

SEO experts gespecialiseerd in advocatenkantoren 

Een webshop en een advocatenkantoor zijn compleet andere ondernemingen. Wij zijn gespecialiseerd in advocaten SEO en dat is alles wat we doen. Zo heeft u altijd een stap voor op uw concurrentie in de zoekresultaten.

Geen contracten waar u aan vast zit

Bij ons hoeft u geen X-aantal maanden te ondertekenen waar u niet meer aan uit kunt. Wij binden u aan ons met ijzersterke resultaten, niet met schadevergoedingen. Bij ons kun u maandelijks opzeggen.

U wordt een elite kantoor

Weinig advocatenkantoren hebben een SEO bureau in dienst, laat staan een die gespecialiseerd is zoals wij dat zijn.

Daardoor haalt u veel meer cliënten binnen via het internet dan uw concurrenten. Deze kunt u jaren aan u binden, en een grote return of investment krijgen op uw SEO investering.

Waarom Law Leads de ideale SEO partner is voor uw advocatenkantoor

Law Leads is ontstaan uit het inzicht dat er voor Advocaten in de Benelux geen enkel echt gespecialiseerd SEO kantoor bestaat. De reden daarvoor is simpel. Juridische blogs en website teksten die echt goed zijn – zowel inhoudelijk als SEO gewijs – kan een gewone marketeer niet schrijven. 

Law Leads is opgericht door een jurist en een advocaat die beiden een sterke achtergrond hebben in zowel copywriting als SEO. 

Wij zijn gepassioneerd om advocatenkantoren de eerste plaats van Google te laten veroveren. Onze achtergrond in rechten en marketing zorgt ervoor dat we op een revolutionaire en vooral effectieve manier advocaten helpen om gevonden te worden op Google en meer cliënten binnen te halen.

Bent u klaar om uw advocatenkantoor zich online te laten onderscheiden

In Vlaanderen zijn er 10665 advocaten actief. Er zijn dus maar liefst 15 advocaten per 10 000 inwoners. Veel meer dan Duitsland, Nederland of Frankrijk. Dit zorgt voor een keiharde concurrentiestrijd tussen advocatenkantoren om het hoofd boven water te houden. 

U moet zichzelf kunnen onderscheiden van andere advocatenkantoren. Wij kunnen dit voor uw kantoor doen op de beste plaats die er is – online. 

Meer dan 95% van de mensen gaat op zoek naar een advocaat via het internet. Het spreekt voor zich dat als uw kantoor makkelijk gevonden wordt online dat u ook meer cliënten en leads zult binnenhalen. 

Bijna 75% van de mensen die een website van een advocatenkantoor bezoekt doet dit om een actie te ondernemen.

Mensen die zoeken naar advocaten doen dat dus om hun probleem opgelost te zien worden en u in te huren om dat voor hen te doen. Uw strategie moet focussen op die zoekopdracht op uw website te krijgen en die nu onmiddellijk te converteren. 

Wij zorgen voor

 • Een duidelijke communicatie over uw diensten t.o.v. uw website bezoekers
 • Meer vertrouwen in uw advocatenkantoor
 • Een (emotionele) connectie met uw doelpubliek
 • Potentiële cliënten de volgende stap laten nemen.

 

Laat de concurrentie achter u met impactvolle copywriting

Een goede en duidelijke boodschap overbrengen naar uw cliënten is cruciaal. De website bezoekers die u nu hebt zijn op zoek naar diensten zoals die van u. De kunst is om ze te overtuigen dat u de advocaat bent die zij zoeken, en ze niet naar de volgende website te laten gaan voordat ze u contacteren.

Door sterke copywriting zorgen we ervoor dat uw advocatenkantoor zich kan onderscheiden van de concurrentie. Goede copy zorgt ervoor dat u cliënten verwerft en afsnoept van anderen. 

Wij zorgen voor een originele en memorabele stijl om u te onderscheiden van de tientallen advocatenkantoren bij u in de buurt.

 

Word gevonden door uw doelpubliek

78% van de mensen die een advocaat zoeken vinden het belangrijk dat deze bij hen in de buurt zit. De kunst om uw advocatenkantoor succesvol te maken zit er in doelpubliek te bereiken door gevonden te worden op de plaatsen en de momenten dat zij u willen vinden. Dit kan gedaan worden door een sterke lokale SEO-strategie voor uw kantoor. Er zijn echter nog een hoop manieren die over het hoofd worden gezien door kantoren in de BENELUX.

 • 55% van de mensen zou sociale media gebruiken om een advocaat te vinden.
 • 25% van de mensen zoekt juridisch advies via Youtube.

Als uw advocatenkantoor nog niet op sociale media of op Youtube zit verliest u elke dag leads en potentiële cliënten. Wij kunnen voor u video scripts maken die goed zijn voor uw SEO en voor maar liefst meer dan 150% bezoekers zorgen. 

Law Leads kan door middel van SEO, marktonderzoek en een gerichte strategie voor uw advocatenkantoor uw kantoor gevonden laten worden door uw doelpubliek. Dit kunnen we doen een unieke mix van:

 • SEO
 • PPC marketing
 • Review management
 • Content marketing
 • Copywriting
 • Sociale media

Investeer in content marketing die uw merk opbouwt

Marketing studies tonen aan dat goede content en een interessant blog een gigantisch verschil maakte voor het aantal bezoekers dat een advocatenkantoor krijgt op haar website. 

Een advocatenkantoor met een blog dat SEO is en dit actief onderhoud krijgt maar liefst 240% meer bezoekers dan advocaten die niet bloggen. 

Advocaten websites die een goed en actief blog onderhouden hebben maar liefst 15 keer meer bezoekers dan websites van kantoren zonder blog, en 5 keer dan advocatenkantoren met een inactief blog.

Door sterke content op uw website te hebben zorgt u ervoor dat u een autoriteit wordt in uw niche. Het helpt u om gevonden te worden online en de advocatenkantoren zonder blog of goede website voorbij te steken in de zoekresultaten en hen cliënten af te snoepen.

 

Ontwikkel een advocatenkantoor marketing strategie die leads oplevert

Uw online aanwezigheid moet cliënten binnenhalen om bij te dragen aan de groei van uw kantoor. Ongeacht of u echtscheidingen doet of strafrecht, mensen zoeken elke dag naar een advocaat die hen kan bijstaan met hun problemen.

Door het gebruik van SEO deze mensen op uw website komen, moet deze lead veranderd worden in een client. Soms gaat dit onmiddellijk, maar andere keren moet u deze bezoeker warm maken voor uw kantoor. 

Er zijn zaken die u zelf moet doen. U moet uw telefoon beantwoorden en een email terugsturen wanneer uw lead u contacteert. Logisch, anders verliest men het vertrouwen in uw advocatenkantoor en voelen ze zich onbelangrijk. 

Law Leads kan voor u de rest doen. Wij schrijven lead magnets waardoor u een email lijst opbouwt vol relevante potentiële cliënten. We maken email funnels, zorgen voor relevante blog posts, schrijven converterende landingspagina’s, etc. Wij doen alles wat nodig is om uw website bezoekers te geven en deze dan te converteren in leads en uiteindelijk cliënten.  

Wilt u uw advocatenkantoor laten groeien? Contacteer ons dan nu en we kijken wat we voor u kunnen doen.

Klaar om te starten?