Groei met marketing voor advocaten door Law Leads

Veel Vlaamse advocatenkantoren missen echter de kans om deze potentiële cliënten te bereiken. Dit komt vaak omdat hun website niet in de top van de zoekresultaten staat en daardoor onopgemerkt blijft.

Er heerst een misvatting in Vlaanderen dat een professioneel ogende website genoeg is om regelmatig cliënten aan te trekken. De realiteit is anders. Law Leads, een efficiënt marketingbureau gerund door juristen, is gespecialiseerd in Google optimalisatie specifiek voor Vlaamse advocaten. We zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten van Google, waardoor de juiste cliënten u gemakkelijker vinden en contact opnemen.

U hoeft hen alleen nog maar uit te nodigen voor een consultatie.Wilt u ontdekken wat we voor uw kantoor kunnen doen? Neem dan contact op via het onderstaande formulier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis website-audit.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Scroll verder op deze pagina voor een gedetailleerde uitleg.

Waarom kiezen voor Law Leads

  • Niche expertise: al onze marketeers hebben een juridische achtergrond (als advocaat of jurist) en begrijpen de unieke uitdagingen en kansen in de juridische sector. Deze expertise gebruiken we om aangepaste marketingstrategieën voor uw kantoor te ontwikkelen.
  • Exclusief advocatenkantoren: wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Dankzij onze unieke focus kunnen we trends in de sector voorblijven en effectief inspelen op de wensen van uw kantoor.
  • Resultaatgerichte aanpak: ons doel is om onze cliënten te helpen hun cliëntenbestand uit te breiden en hun online zichtbaarheid te vergroten. Daarbij gebruiken wij data-driven strategieën om ons succes te meten en te volgen, zodat onze cliënten de resultaten krijgen waar zij naar op zoek zijn.
  • Aangepaste strategieën: voor al onze cliënten ontwikkelen wij een persoonlijke aanpak. Onze online marketing voor advocaten is afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van het kantoor.
  • One stop oplossing: van webdesign en Google optimalisatie tot juridische blogs, wij bieden een breed scala aan marketingdiensten aan. Zo kunnen wij aan al uw marketingbehoeften voldoen. 
  • Sterke relaties: onze relaties met belangrijke spelers in de juridische sector, waaronder media en andere organisaties, helpen ons uw kantoor effectiever te marketen. 

Met ons als uw marketingpartner kunt u zich richten op uw praktijk terwijl wij zorgen voor al uw marketingbehoeften.