SEA Specialist Inhuren – Google ads voor advocaten

Het internet is in ons digitaal tijdperk een bron van ontelbare potentiële nieuwe cliënten voor advocatenkantoren. Een makkelijk vindbare website is dan ook goud waard. SEA (‘search engine advertising’) is de kunst van het adverteren op online zoekmachines, voornamelijk Google. Door middel van een gerichte advertentiecampagne op Google kan de website van jouw advocatenkantoor in één klap bovenaan verschijnen bij de zoekresultaten van rechtzoekenden op zoek naar een advocaat in jouw buurt of in jouw specialisatie. 

Waarom Law Leads

Lawleads is gespecialiseerd in het uitwerken van doeltreffende SEA-campagnes. Lawleads is daarnaast het enigste digitaal marketing bureau gerund voor en door juristen. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd jurist met voorgaande ervaring in de sector. Lawleads is dan ook het enigste bureau waar je kwalitatieve marketing én sterke juridische kennis gebundeld ziet. Ons marketingbureau ziet als geen ander de groeimogelijkheden van jouw advocatenkantoor. Wij bewijzen keer op keer dat onze digitale marketingstrategieën renderen. Sterker nog, we staan erom bekend de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

De juridische wereld staat erom bekend achter te lopen op digitaal vlak, wij zijn er om jouw advocatenkantoor een digitale doch tastbare voorsprong op de concurrentie te geven.

Google ads voor advocaten

Wat doet Law Leads

  1. Resultaat. Eén van de geweldige voordelen van SEA is dat de ROI (‘return on investment’) meetbaar is. Wij kunnen perfect analyseren hoeveel een bepaalde advertentie opbrengt. Een advertentie heeft als doel meer oogballen op jouw website te brengen. Elke oogbal is een potentiële nieuwe cliënt. 
  2. Conversies. Meer bezoekers op je website is een mooi begin. Het is uiteraard ons doel om deze bezoekers te bewegen om cliënt te worden van je advocatenkantoor. Dit doen we o.a. door de advertentie van je website te laten verschijnen bij relevante zoekopdrachten van rechtzoekenden in de buurt of rechtzoekenden die specifiek naar jouw specialisatie op zoek zijn.
  3. Gepersonaliseerde aanpak. Wij begrijpen als geen ander dat elk advocatenkantoor anders is, met zijn eigen specialisaties, aangeboden rechtsdomeinen en cliënteel. Door je advertentiecampagne af te stemmen op de unieke karakteristieken van je kantoor zorgen wij ervoor dat je perfect matcht met je nieuwe cliënten. Ben je op zoek naar een specifiek type cliënt? Wij kunnen de advertentiecampagne er naartoe richten!
  4. Google specialist. Naast gediplomeerd jurist zijn onze medewerkers ook echte Google-experten die de nuances en details van het functioneren van deze complexe zoekmachine perfect in de vingers hebben. We maken er een punt van om de steeds evoluerende werking van de grootste zoekmachine ter wereld op de voet te volgen.
  5. Klantgericht. Zoals de codex deontologie oplegt dat de advocaat het belang van zijn cliënt eerst moet stellen, doen wij ook alles voor onze klanten. Wij streven naar een 100% tevredenheid, van al onze klanten. Zo bouwen wij aan onze waterdichte reputatie. Wanneer je marketingstrategie rendeert, winnen we samen. 
  6. Communicatie. Wij staan garant voor een heldere en punctuele communicatie. Zo kan je  ons altijd via e-mail of telefonisch bereiken voor bijkomende informatie of toelichting. Pas na een helder en constructief overleg kunnen wij je de perfecte marketingstrategie voorstellen.

Optimaal groeien: Gebruik SEA en SEO

Naast SEA (‘search engine advertising’) heb je waarschijnlijk ook al over SEO (‘search engine optimization’) gehoord. Waar SEA jouw website via een betaalde advertentie onmiddellijk bovenaan bij relevante zoekopdrachten brengt, gaat SEO eerder over het langzaam maar organisch opbouwen van een goed vindbare website. SEO bestaat uit een amalgaam van technieken die worden toegepast bij het uitbouwen van je website. Als deze technieken correct en consequent worden toegepast zal de betrokken website gaandeweg bovenaan verschijnen in relevante Google zoekopdrachten. 

Bij Lawleads zijn we ervan overtuigd dat voor de meeste advocatenkantoren een combinatie van SEA en SEO de meest succesvolle strategie is. SEA kenmerkt zich door zijn onmiddellijke en efficiënte werking met snelle resultaten. SEO sluit hierop aan en is eerder een duurzame lange termijn strategie. Wie beide marketingstrategieën correct samen toepast kan zich aan een pak meer bezoekers en cliënten verwachten. Lawleads heeft om deze reden specialisten in beide domeinen in huis. 

Nog vragen over wat Lawleads voor je kantoor kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@lawleads.be wij helpen je graag verder!